• sdc
  • sdc
  • sdc
  • sdc
  • sdc
  • sdc
  • sdc
  • sdc
  • sdc

Over ons...

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke kindervoorstelling voor uw bedrijf, vereniging of festival? Kindertheater 1-2 Hupsakee uit Zeewolde kan diverse mogelijkheden bieden. Wij kunnen verschillende theatervoorstellingen verzorgen. Afhankelijk van uw wensen en budget, variërend van levende poppenkast tot aan een uitgebreid sinterklaasfeest. Kortom: mogelijkheden van korte maar krachtige stukjes vermaak voor de allerkleinsten tot aan een middagvullend programma voor jong en oud.

 

U kunt uiteraard een keuze maken uit één van onze bestaandevoorstellingen. Deze kunt u vinden op onze site. Maar wellicht heeft u andere, specifieke wensen of wilt u graag een voorstelling in een bepaald thema. Voor die gelegenheid kunnen wij voor u op maat een nieuwe voorstelling maken en uitvoeren. Daarbij willen wij wel aangeven dat het maken van zo’n voorstelling veel tijd aan voorbereiding in beslag neemt. Tijdens een intake gesprek nemen wij graag al uw wensen door en bekijken alle mogelijkheden. Uiteraard kunnen we ook een bestaande voorstelling zodanig aanpassen en ombuigen zodat deze aansluit bij uw wensen.

 

Onze passie

Enthousiast

Ons niet te stuiten enthousiasme zorgt voor eindeloos veel ideeën voor nieuwe voorstellingen.

Entertainment

Deze "uit de hand gelopen hobby" is dan ook uitgegroeid tot een sprankelend kindertheater dat voor veel entertainment binnen en buiten de regio van Zeewolde kan zorgen.

Vernieuwend
Laat u verrassen door Kindertheater 1-2 Hupsakee!
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Hoe werken wij?

Een nieuwe verhaallijn bedenken we met z'n allen.

Zo'n verhaallijn kan zomaar ontstaan tijdens een wandeling of picknick. We kiezen altijd voor thema's die kinderen bezighouden en spelen in op de actualiteit of een onderwerp op aanvraag. Belangrijk daarin vinden we dat we volledig aansluiten bij de belevingswereld van het kind. In elke voorstelling zal het kind zich herkennen in de emoties en situaties die uitgespeeld worden.

Thema's als angst, jaloezie, boosheid of bijv. verliefdheid komen regelmatig voorbij. Maar ook spanning, interactie en vooral humor zijn de essentiële ingrediënten om een voorstelling van begin tot eind boeiend te houden voor de kinderen (en hun ouders).

Wie zijn wij

Kindertheater 1-2 Hupsakee bestaat uit Caroline, Vera, Calliste en Saskia. Hoewel we alle vier een heel andere achtergrond hebben, is onze grote passie voor theater en kinderen wat ons heel sterk aan elkaar verbindt.

Actief

Jarenlang zijn wij actief geweest binnen een succesvolle cabaretgroep in Zeewolde. Toen deze ophield te bestaan, vonden wij elkaar weer in een nieuwe theatervorm; het kindertheater.

In januari 2006 is kindertheater 1-2 Hupsakee geboren. In 2010 heeft Calliste enkele keren als gastspeler meegespeeld en inmiddels is zij ook verbonden bij ons kindertheater. Vanaf 2008 zijn wij in stichtingsvorm actief.